Inspiretidningen Magazine - Höstnumret 2017Add to Favorites

Inspiretidningen Magazine - Höstnumret 2017Add to Favorites

Go Unlimited with Magzter GOLD

Read Inspiretidningen along with 8,500+ other magazines & newspapers with just one subscription  View catalog

1 Month $9.99

1 Year$99.99 $49.99

$4/month

Save 50% Hurry, Offer Ends in 7 Days
(OR)

Subscribe only to Inspiretidningen

Buy this issue $6.99

Subscription plans are currently unavailable for this magazine. If you are a Magzter GOLD user, you can read all the back issues with your subscription. If you are not a Magzter GOLD user, you can purchase the back issues and read them.

Gift Inspiretidningen

In this issue

Det är någonting magiskt med hösten, när alla löven förvandlas till ett färgsprakande hav som skimrar i guld, orange och rött.

Just hösten symboliserar magi, mirakler och stillhet för mig – magi för att det ser ut som om hela världen har pudrats med ett skimrande magiskt stoft; mirakler för att höstens färger är så hänförande vackra; och stillhet för att man kan känna hur Moder jord börjar släppa det som hon inte vill ta med sig in i vintern, så hon i stället kan börja varva ner och ge sig själv en tid av stillhet och tystnad. Allt detta gör det lättare för henne att sedan skapa någonting nytt, någonting än mer vackert och magiskt. Hon har full tillit till sina årstiders visdom och tillåter sig själv att bara följa med i det naturliga flödet.

För att hjälpa dig att kliva in i stillheten, så du också kan skapa mer magi och mirakler i din värld, så har vi fyllt det här numret med inspirerande artiklar och intervjuer, såsom med mästershamanen Linda Fitch, som delar med sig av hur du kan finna din högsta potential med den shamanska metoden destiny retrieval; Colette Baron-Reid avslöjar hur du kan skapa ett liv fyllt med magi när du har tillit till det gudomliga; Dr Mona Lisa Schulz förklarar hur du kan lyssna in din kropps intuition; Deva Premal och Miten berättar om den läkande kraften som finns att hämta när du sjunger mantras; och Florence Scovel Shinn inspirerar dig till att lära dig att spela livets spel.

Du kommer även att upptäcka hur du kan kliva in i tidlösheten och fylla ditt liv med mirakler, åtta kraftfulla kristaller för själsligt arbete och shamanresor, de nyttiga hälsoeffekterna av meditation, samt djup yogisk visdom och hälsotips från våra experter.

Det, och mycket mer, väntar på dig i höstnumret.

Inspiretidningen Magazine Description:

PublisherInspired Wellbeing Ltd

CategoryHealth

LanguageSwedish

FrequencyQuarterly

VÄLKOMNA TILL INSPIRE – din hälsoguide för kropp, sinne och själ
Här kan du hitta inspirerande artiklar och intervjuer med ledande experter inom hälsa för kropp, sinne och själ. Vår intention är att dela med oss av den kunskap, inspiration och kraftfulla verktyg som finns tillgängliga idag, så vi lättare kan länka oss med vår inre visdom och på så sätt skapa glädjefyllda och harmoniska liv.

  • cancel anytimeCancel Anytime [ No Commitments ]
  • digital onlyDigital Only
MAGZTER IN THE PRESS:View All