Inspiretidningen Magazine - Vårnumret 2017Add to Favorites

Inspiretidningen Magazine - Vårnumret 2017Add to Favorites

Go Unlimited with Magzter GOLD

Read Inspiretidningen along with 8,500+ other magazines & newspapers with just one subscription  View catalog

1 Month $9.99

1 Year$99.99 $49.99

$4/month

Save 50% Hurry, Offer Ends in 12 Days
(OR)

Subscribe only to Inspiretidningen

Buy this issue $6.99

Subscription plans are currently unavailable for this magazine. If you are a Magzter GOLD user, you can read all the back issues with your subscription. If you are not a Magzter GOLD user, you can purchase the back issues and read them.

Gift Inspiretidningen

In this issue

Jag älskar när ljuset återvänder efter en lång vinter, som om den påminner oss om att hur mörkt det än verkar så kommer ljuset alltid till slut. Och nu är våren här, med löften om nytt liv, nya öppningar och nya äventyr. Just den här årstiden ger oss en sådan otrolig inblick i Moder Jords inbyggda intelligens, hur hon helt naturligt låter livet utvidgas och slå ut i full blom. Hon ligger inte vaken om nätterna och oroar sig för hur hon ska lyckas med att uppnå alla sina drömmar. Istället förlitar hon sig på att den gudomliga intelligensen flödar genom henne och guidar allt liv till att uppnå den högsta potential som är möjligt för just den stunden.

Vi är också en del av Moder Jord och i våra ådror flödar en universell intelligens som har förmågan att skapa nytt liv. Du är menad att vara en kanal för den här högre intelligensen, så den kan strömma genom dig och inspirera dig till att utforska nya idéer och bege dig ut på spännande äventyr. Vilka idéer vill du utforska? Vad får dig att lysa upp? Vad längtar du att få uttrycka och uppleva? Vad kan du släppa så du kan skapa utrymme för att någonting nytt istället kan få formas i ditt liv? Hur kan du tillåta det här ‘nya’ att förankras i din verklighet?

Inspiretidningen Magazine Description:

PublisherInspired Wellbeing Ltd

CategoryHealth

LanguageSwedish

FrequencyQuarterly

VÄLKOMNA TILL INSPIRE – din hälsoguide för kropp, sinne och själ
Här kan du hitta inspirerande artiklar och intervjuer med ledande experter inom hälsa för kropp, sinne och själ. Vår intention är att dela med oss av den kunskap, inspiration och kraftfulla verktyg som finns tillgängliga idag, så vi lättare kan länka oss med vår inre visdom och på så sätt skapa glädjefyllda och harmoniska liv.

  • cancel anytimeCancel Anytime [ No Commitments ]
  • digital onlyDigital Only
MAGZTER IN THE PRESS:View All