Inspiretidningen Magazine - Vinternumret 2017Add to Favorites

Inspiretidningen Magazine - Vinternumret 2017Add to Favorites

Go Unlimited with Magzter GOLD

Read Inspiretidningen along with 8,500+ other magazines & newspapers with just one subscription  View catalog

1 Month $9.99

1 Year$99.99

$8/month

(OR)

Subscribe only to Inspiretidningen

Buy this issue $6.99

Subscription plans are currently unavailable for this magazine. If you are a Magzter GOLD user, you can read all the back issues with your subscription. If you are not a Magzter GOLD user, you can purchase the back issues and read them.

Gift Inspiretidningen

In this issue

Än en gång har vi klivit in i vinterns kalla årstid, vilket ger oss möjlighet att vända vårt fokus inåt och lyssna in vad det är vårt hjärta vill att vi ska förlåta, acceptera och slutligen släppa, så vi kan skapa mer utrymme för någonting nytt när väl våren anländer. När vi ser mörkret som en inbjudan att dra oss undan från vår omvärld och istället fylla på med energi genom att läka våra inre sår, förlåta det förflutna och lyssna in vår själs stilla röst, så följer vi Moder jords naturliga rytm.

När vi gör den här inre resan finner vi vårt inre ljus, vilket blir som vår polstjärna – vår egen gudomliga kompass – som vägleder oss till det som är för vårt allra högsta bästa, någonting som alltid gagnar den stora helheten. Universum vill att du ska bli allt det du är menad att bli, så du kan uttrycka ditt unika ljus och skapa mera glädje. Så ha tillit till den här inre resan, och
när du väl får kontakt med din gudomliga kompass, se då till att du följer
dess riktning.

För att hjälpa dig med den här inre resan har vi fyllt vinternumret med härlig inspiration för hur du kan läka, förlåta och släppa det förflutna, så du kan skapa en glädjefylld framtid. Du kommer genom Bruce Liptons forskning att upptäcka hur dina tankar blir din biologi, eftersom de tankar, uppfattningar och livsstil du har påverkar vilka av dina gener som slås av eller på; Sonia Choquette berättar hur du kan få kontakt med dina tre bästa superkrafter, och Gabrielle Bernstein förklarar att du alltid blir vägledd av universum, även om det ibland inte känns så.

För mer inspiration läs våra artiklar om hur du kan finna, samt läka, dina djupaste inre sår, och få insikt i hur du kan återfå din livskraft genom att kliva in i din krigargudinnas energi, där du lever ditt liv utifrån den du egentligen är. Och självklart finns även våra experter här för att svara på dina frågor.

Det, och mycket mer, väntar på dig i vårt vinternummer!

Inspiretidningen Magazine Description:

PublisherInspired Wellbeing Ltd

CategoryHealth

LanguageSwedish

FrequencyQuarterly

VÄLKOMNA TILL INSPIRE – din hälsoguide för kropp, sinne och själ
Här kan du hitta inspirerande artiklar och intervjuer med ledande experter inom hälsa för kropp, sinne och själ. Vår intention är att dela med oss av den kunskap, inspiration och kraftfulla verktyg som finns tillgängliga idag, så vi lättare kan länka oss med vår inre visdom och på så sätt skapa glädjefyllda och harmoniska liv.

  • cancel anytimeCancel Anytime [ No Commitments ]
  • digital onlyDigital Only
MAGZTER IN THE PRESS:View All