Inspiretidningen Magazine - Sommarnumret 2017Add to Favorites

Inspiretidningen Magazine - Sommarnumret 2017Add to Favorites

Go Unlimited with Magzter GOLD

Read Inspiretidningen along with 8,500+ other magazines & newspapers with just one subscription  View catalog

1 Month $9.99

1 Year$99.99 $49.99

$4/month

Save 50% Hurry, Offer Ends in 8 Days
(OR)

Subscribe only to Inspiretidningen

Buy this issue $6.99

Subscription plans are currently unavailable for this magazine. If you are a Magzter GOLD user, you can read all the back issues with your subscription. If you are not a Magzter GOLD user, you can purchase the back issues and read them.

Gift Inspiretidningen

In this issue

Jag älskar när sommaren anländer med löftet om nytt blomstrande liv. Just nu när jag skriver detta ligger en söt liten valp, Bella, här bredvid mig och sover så fridfullt. Jag tror hon ger mig en livslevande metafor över meningen med livet, där hela hon strålar av lycka, med en vit liten svans som verkar vifta helt av sig själv, långa öron som fladdrar när hon springer, och hon är alltid GLAD. För allting. “Åh vi ska ut i trädgården, jag ÄLSKAR trädgården. Åh vi ska vara inomhus, jag ÄLSKAR att vara inomhus. Åh vi ska gosa. Jag ÄLSKAR att gosa.” Alla hon möter är hennes bästa vänner (även vår katt Rosie, men Rosie är dock lite tveksam till den här kompisrelationen). I Bellas värld älskar alla henne, för varför skulle de inte göra det? Jag tror att det engelska ordet ”dog” innehåller en liten ledtråd, för om man stavar det baklänges (på engelska) blir det ‘God’. Kanske Gud gav hundarna nyckeln till ett glädjefyllt liv? Var hundraprocentigt lojal, kärleksfull, och förvänta dig att alla älskar dig lika mycket, för varför skulle de inte göra det? Tänk om vi alla växte upp med den inre självkänslan och tilliten till att universum är en kärleksfull plats och att alla vi möter är våra vänner.

Inspiretidningen Magazine Description:

PublisherInspired Wellbeing Ltd

CategoryHealth

LanguageSwedish

FrequencyQuarterly

VÄLKOMNA TILL INSPIRE – din hälsoguide för kropp, sinne och själ
Här kan du hitta inspirerande artiklar och intervjuer med ledande experter inom hälsa för kropp, sinne och själ. Vår intention är att dela med oss av den kunskap, inspiration och kraftfulla verktyg som finns tillgängliga idag, så vi lättare kan länka oss med vår inre visdom och på så sätt skapa glädjefyllda och harmoniska liv.

  • cancel anytimeCancel Anytime [ No Commitments ]
  • digital onlyDigital Only
MAGZTER IN THE PRESS:View All