LIGHT refreshment
South African Garden and Home|June 2020
LIGHT refreshment
By repurposing one end of this TV room, designer Tanja Beyers established a new entertaining space for the owners
MARY JANE HARRIS

THE PROBLEM “We never used this end of the TV room, and the built-in unit had just become a dumping space for all sorts of odds and ends,” recall Jackie and Matthew of Jo’burg, who have two teenage boys. “We had plans to remove the unit, but then we asked Tanja Beyers of Profurn Contracts to give us some advice on how to make the most of this room.”

articleRead

You can read up to 3 premium stories before you subscribe to Magzter GOLD

Log in, if you are already a subscriber

GoldLogo

Get unlimited access to thousands of curated premium stories, newspapers and 5,000+ magazines

READ THE ENTIRE ISSUE

June 2020