Facebook Pixel Få digital tilgang til problemet med Jelita - July 2018 | Magzter.com

Prøve GULL - Gratis

Jelita - July 2018

filled-star
Jelita

Gå ubegrenset med Magzter GOLD

Lese Jelita sammen med 9000+ andre magasiner og aviser med bare ett abonnement  

Se katalog

1 måned

$14.99

1 år

$149.99

$12/month

(OR)

Abonner kun på Jelita

Kjøp denne utgaven: July 2018

1 problemer som starter fra July 2018

undefined problemer som starter fra July 2018

Kjøp denne utgaven

$1.99

Subscription plans are currently unavailable for this magazine. If you are a Magzter GOLD user, you can read all the back issues with your subscription. If you are not a Magzter GOLD user, you can purchase the back issues and read them.

Please choose your subscription plan

Avbryt når som helst.

(Ingen forpliktelser) ⓘ

Hvis du ikke er fornøyd med abonnementet, kan du sende oss en e-post på help@magzter.com innen 7 dager etter abonnementets startdato for full refusjon. Ingen spørsmål - lover! (Merk: Gjelder ikke for enkeltutgavekjøp)

Digitalt abonnement

Øyeblikkelig tilgang ⓘ

Abonner nå for å begynne å lese umiddelbart på Magzter-nettstedet, iOS, Android og Amazon-appene.

Verifisert sikker

betaling ⓘ

Magzter er en verifisert Authorize.Net-forhandler. Les mer

I dette nummeret

Wanita Muslim dan hijab, sukar dipisahkan. Justeru, Jelita edisi ini khusus buat anda yang kini menjadikan item penting ini sebahagian daripada busana pelengkap peribadi anda. Menghiasi muka depan, dua wanita jelita, Datin Alyah dan Faezah Elai yang memiliki personaliti cukup tersendiri, berkongsi kisah terkini dan cabaran sebagai srikandi Muslimah dalam dunia hiburan tanah air. Lihat sendiri aksi menawan kedua-dua personaliti menawan ini dalam helaian Muka Depan kali ini. Dengan lambakan jenama hijab di pasaran, mungkin ada yang tertanya sama ada ianya indah khabar daripada rupa. Oleh itu, Jelita kembalikan Anugerah Pesona HIjab 2018 bagi mengadili, melihat, membelek dan kemudiannya mengiktiraf jenama hijab paling berkualiti yang boleh anda dapatkan selepas ini. Lihat kolum Pesona Gaya untuk menyaksikan barisan jenama hijab yang telah diiktiraf terbaik di pasaran. Helaian tudung bukan sekadar penutup aurat. Bagi yang masih bersisi moden, anda boleh pelbagaikan penggunaannya mengikut personaliti masing-masing. Malah, kami suai padankan dengan solekan paling praktikal yang anda boleh gayakan setiap hari. Selak halaman Pesona Solekan yang dibawakan secara khas bersama Chanel Malaysia. Santapan Jiwa bulan ini mengetengahkan isu amalan yang mampu buat iblis menangis yang pasti ramai tertanya-tanya. Ikuti pula isu mengenai menjatuhkan talak menerusi komunikasi moden – Whatsapp atau mesej teks yang kian menjadi-jadi ketika ini. Semua ini dan banyak lagi dalam Jelita edisi Julai.

Jelita Description:

Jelita - Portal majalah wanita meliputi kecantikan, fesyen terkini, resipi mudah, dekor, tanya pakar, famili, selebriti Malaysia, berita hiburan & banyak lagi

Nylige utgaver

Spesielle problemer

  • Sajian 2018

    Sajian 2018

  • Courts

    Courts

  • Courts Booklet

    Courts Booklet

  • Sajian Booklet

    Sajian Booklet

  • Sajian Booklet

    Sajian Booklet

Relaterte titler

Populære kategorier