Φωτογραφικές ομάδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ART.A'S Φ.Ο.Α.
Photonet|Issue 221
Φωτογραφικές ομάδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ART.A'S Φ.Ο.Α.
Η γνωριμία μας με τους δυναμικότερους φορείς που αγαπούν τη φωτογραφία συνεχίζεται: νεός σταθμός η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της Φ.Ο.Α. Χρίστο Βήχα.

Πείτε μας δυο λόγια για το ιστορικό της ομάδας σας! Η Φωτογραφική Ομάδα art.A’s Φ.Ο.Α. ξεκίνησε τις συναντήσεις της το 2015, ως μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για τη τέχνη της φωτογραφίας και ανάγκη για πολιτιστική προσφορά στην πόλη της Άρτας, μέσα από διάφορες δράσεις σε σχέση με το μέσο της φωτογραφίας. Από τότε την Φ.Ο.Α. τη γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί της αρκετοί με τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και ανάγκες για δημιουργία και έκφραση. Πλέον η Φ.Ο.Α., μέσα από την πολιτισμική της προσφορά, είναι γνωστή και εκτός Άρτας και συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει το δικό της μερίδιο στην πνευματική, ηθική‚ μορφωτική και πολιτιστική ζωή στους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο.

Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι της δράσης σας; Σκοπός της Ομάδας είναι η εκμάθηση, εφαρμογή, εξάσκηση, παρουσίαση και διάδοση θεωρητικά, πρακτικά και βιωματικά της τέχνης της φωτογραφίας και της γνώσης της εικόνας, ως κώδικα επικοινωνίας, μέσα από την προσωπική και ομαδική ανάπτυξη του ατόμου.

articleRead

You can read up to 3 premium stories before you subscribe to Magzter GOLD

Log in, if you are already a subscriber

GoldLogo

Get unlimited access to thousands of curated premium stories, newspapers and 5,000+ magazines

READ THE ENTIRE ISSUE

Issue 221