Open INVITATION
South African Garden and Home|June 2020
Open INVITATION
With new layouts and updated finishes, these two kitchens now look lighter, fresher and far more spacious
NATALIE BORUVKA

New order

With a practical, restructured layout, this kitchen has become the social heart of this home

THE PROBLEM “The kitchen was dark with dated cabinets and granite countertops and the position of the sink wasn’t practical,” recall the owners of this Jo’burg house. “The kitchen also led onto a dining room that we never used.”

THE SOLUTION As they wanted a kitchen that opened onto the living area, they asked designer Candice Koller of CW Interiors & Kitchens to assist them. The kitchen was gutted and the wall separating the kitchen from the living room was removed, leaving narrow sections on either side. “These help to partially conceal the stove and prep areas from view,” says Candice, who designed a small counter for casual dining. The scullery was positioned behind the fridge and a narrow wall was built to hide it. Now the kitchen always looks neat.

articleRead

You can read up to 3 premium stories before you subscribe to Magzter GOLD

Log in, if you are already a subscriber

GoldLogo

Get unlimited access to thousands of curated premium stories, newspapers and 5,000+ magazines

READ THE ENTIRE ISSUE

June 2020