BENCH with a Secret
Old House Journal|May 2020
BENCH with a Secret
Found beadboard covers an HVAC return, providing seating and future access.
Alex and Wendy Santantonio

When we were forced, reluctantly, to install a new HVAC return in an alcove under the beloved staircase in our 1908 Foursquare, we had to find a way to disguise the duct. While it would have been easy to cover the niche with new wallboard, we decided to build a storage bench as part of a secret compartment over the return. For the facing material, we used a cache of old beadboard left in the attic by a previous owner.

articleRead

You can read up to 3 premium stories before you subscribe to Magzter GOLD

Log in, if you are already a subscriber

GoldLogo

Get unlimited access to thousands of curated premium stories, newspapers and 5,000+ magazines

READ THE ENTIRE ISSUE

May 2020