IN THE MOUNTAINS mukteshwar, uttarakhand
IFJ|March - April 2020
IN THE MOUNTAINS mukteshwar, uttarakhand
commission: ant studio, new delhi

This residential project in Mukteshwar is spread over two acres of a hillside in Uttarakhand and derives its contours from this context, with no artificial contouring. Various levels of the built structure slope at a façade level, playing a chameleon-like hide-and-seek with the rugged terrain around. Every design decision indulges in the client’s desire to behold the neighboring Himalayas in all their resplendence. Numerous courtyards and openings are incorporated within a built-up area of 4500 sq. ft.

articleRead

You can read up to 3 premium stories before you subscribe to Magzter GOLD

Log in, if you are already a subscriber

GoldLogo

Get unlimited access to thousands of curated premium stories, newspapers and 5,000+ magazines

READ THE ENTIRE ISSUE

March - April 2020