Ahead Of The Curve
Elle Decor India|August - September 2020
Ahead Of The Curve
Designers Neesha Alwani and Shruti Jalan of NS*A Architecture and Interiors cloak a dapper city cove in a classy wood ensemble
Neesha Alwani And Shruti Jalan
Setting out to design a space for a family of four, comprising a couple and elderly parents, we instinctively decided on a modern yet sober theme. Marrying the sensibilities and requirements of two diverse age groups such that both are achieved amiably was quite a challenge. The existing 1,600 sq ft apartment, consisting of three bedrooms, was refashioned to make way for two larger ones. The apartment renders a feeling of modern sophistication, while being warm and welcoming at the same time.

Oak flooring and wall panels add warmth in the forest of grey hues that set the tone for this apartment. The door openings see a characteristic flat arch with slightly rounded corners and sleek frames in charcoal grey PU, while the walls are covered in a light nickel grey. This detailing continues throughout the residence and can be seen on window jambs, consoles and tabletops with chamfered edges.

articleRead

You can read up to 3 premium stories before you subscribe to Magzter GOLD

Log in, if you are already a subscriber

GoldLogo

Get unlimited access to thousands of curated premium stories, newspapers and 5,000+ magazines

READ THE ENTIRE ISSUE

August - September 2020